fbpx

Inspirație

Vei găsi aici o selecție de lucruri care mă inspiră: oameni a căror activitate o urmăresc online, cărți pe care le citesc, informații despre evenimente faine, locuri de vizitat și multe altele ce se regăsesc în lista mea de interese.

M-aș bucura să te inspire și pe tine!

 

Cristina Buja, psiholog și specialist în educație parentală, mămică și om cu experiență și expertiză în domeniu, lansează începând cu 24 noiembrie, programul online

ÎMPREUNĂ – „Cum să fiu un părinte cât mai bun pentru copilul meu?”

Vor fi 8 întâlniri online, timp de 8 săptămâni, unde se vor aborda 8 teme principale care vă vor ajuta să vă cunoașteți copilul, dar să vă cunoașteți mai bine și pe voi înșivă și astfel să creați ÎMPREUNĂ o relație sănătoasă, deschisă, autentică, stabilă. Veți descoperi ce faceți bine, cum să întăriți partea aceasta, veți descoperi și unde este nevoie să mai lucrați, și mai ales cum. Veți avea pauze pentru aplicarea tehnicilor și pentru introspecție.

Prețul programului este cât se poate de decent (80 lei/sesiune), iar întâlnirile au loc Online, pe platforma ZOOM care este accesibilă de pe laptop/tabletă/telefon, din confortul propriei case.

Înscrierea se face accesând formularul https://docs.google.com/forms/u/0/

Eu deja m-am înscris în program și abia aștept să asimilez cât mai multe informații prețioase. Sunt convinsă de calitatea conținutului relevant livrat de către Cristina, astfel că te invit și pe tine să pornești alături de ea pe drumul spre tine. 

`Porniți pe drumul către voi oricât de greu v-ar fi și oricât de prea departe de voi vă simțiți. Meritați!

Ioana Chicet-Macoveiciuc, adică Prințesa urbană, a scris o poveste pentru copii despre poluare și reciclare. E o poveste duioasă, cu speranță și multe lecții prețioase pentru copii! Cred că o să vă placă!

Cartea este disponibilă în format PDF pentru toată lumea, gratuit. O puteți citi aici, pe internet, sau o puteți primi pe email dacă vă înscrieți în acest formular simplu: https://respo.ro/lumea-noua-carte-deee-pentru-copii/