fbpx

De împrumut – Un picnic cu bucurie

Urmărește instrucțiunile video aici:

Cel mai lung studiu privind bunăstarea, după 50 de ani de cercetare, pune relațiile la baza stării de bine generale. Astfel, modul în care alegem să ne construim conexiuni cu cei din jur ajunge să influențeze, în mare parte, propria fericire căci, poate, fericirea sinceră nu vine din lucrurile pe care le avem, ci din ceea ce decidem să facem cu ce avem, în compania celor dragi. 

Așa cum subliniază și dialogul ce precede propunerea de activitate, „bucuria împărtășită e emoție vrăjită care poate să transmită fericire înzecită”, însă, pentru aceasta, cei mici au nevoie de sprijinul nostru în a învăța să împartă din ce-i al lor pentru a crea experiențe împărtășite cu bucurie alături de prieteni și familie. 

Acestea fiind spuse, organizarea unui picnic ar putea deveni o oportunitate bună de a planifica, experimenta și întări conectarea, exersând abilitățile sociale și stabilirea de limite sănătoase în interiorul cărora bucuria împărtășită nu se micește, ci se multiplică prin conexiunea la grup. 

qr code