fbpx

Accident – Traseul cu obstacole

Urmărește instrucțiunile video aici:

Dacă ar fi să privim viața așa cum e, cu suișuri și coborâșuri, cu bucurii, dar și pericole la tot pasul, am putea spune că încă de când ne naștem, ne înscriem, vrând-nevrând, la un traseu cu obstacole.

Și pentru că în viață nu există câștigători și învinși, doar participanți ce aleg să se bucure de joc ori să se chinuie până la sfârșit, poate, ne-ar prinde bine să exersăm acele atribute care fac loc bucuriei. 

Astfel, ne-ar fi de ajutor să clădim încrederea unii în ceilalți, căci în lipsa ei rușinea, teama și vinovăția transformă traseul în unul greu de parcurs. 

Tocmai de aceea, propunerea de activitate ce însoțește dialogul „Accident” vine să probeze, în joacă, cât de responsabili putem fi în a ne ghida unii altora pașii, cedând controlul în fața încrederii că fiecare se străduiește, atât cât poate, să se mențină în siguranță atât pe el, cât și pe cei din jur.  

Acest tip de joc ajută la dezvoltarea încrederii în propriile capacități, cât și în familie ca o echipă cu scopuri și obiective comune. Cei mici se vor simți împuterniciți să vă acorde sprijinul și unde mai pui că joaca în sine e foarte distractivă!

qr code